Чувствах се истинска мръсница

0000_46497_158064777668902_1729680388_n

Бях в една стая с може би над 30тина мъже. Оставена за тяхно забавление. Беше ме страх и да помисля даже какво ме очаква.

Нечии силни ръце ме разкрачиха грубо, мъжът над мен беше около 50 годишен, здрав и масивен, нямаше търпение да ме изчука и най- безцеремонно ми запретна нагоре полата и си завря рязко члена в путката ми. Започна да ме чука като разярен бик, лигите му се стичаха по косите ми и по лицето ми, а в същия този момент по тялото ми се впиха безброй мъжки ръце. Две ръце от двете ми страни се пъхнаха под ризката ми и започнаха да мачкат циците ми като невидяли, други няколко ръце мачкаха бедрата ми, корема ми, щипеха ме злобно и нетърпеливо, искаха ме, а аз вече бях мокра и свърших и то върху кура на непознатия над мен.

– Ще те скъсам ма, ей!!!- Усетил как свършвам, започна грубо да скубе косите ми и още по- грубо да ме лашка, празнейки се вътре в мен със забит до край член. Мръсника изля толкова много сперма в мен, че имах чувството че ще прелея. Върху лицето ми от три страни едновременно започна да капе сперма, влизаше в очите ми, в нослето ми, в устата ми, пареше ми и лепеше, но аз отварях жадно устата си за още, а през това време мястото на този мъж бе заето от следващия, който за моя радост не бе толкова надарен, радвах се, понеже още тялото ми трепереше от скорошния оргазъм и някак си по – малкият член ми дойде точно.

Този мъж ме чукаше така сякаш ми прави дете, бе затворил очите си и ме чукаше така нежно, че нямаше начин отново да не се възбудя от разликата с предишния. Тялото ми се подаде на нежността му и започнах да заливам члена му със соковете ми, а нова порция сперма започна да ме пръска по лицето. Вече очите ми ме боляха и пареха и не можех да си ги държа отворени, поглъщах спермата, която бе в устата ми и с пръсти насочвах тази по челото ми и тялото ми към устата и гълтах и нея.

Отново топла сперма се излива в путката ми и този ненормалник ме гали по лицето докато се празни в мен и ми шепне тихо думи, които не чувах от постоянните викове около мен.

Следващият мъж бе с дебел и дълъг член, и в момента, в който го опря в ануса ми ме стисна за вратлето и със всичка сила си го заби като копие в дупето ми.
– Ще те скъсам кучко еблива, да знаеш!

Започна да ме чука бързо и необуздано, така сякаш задника ми му принадлежи и може да го чука както си иска. Причиняваше ми едновременно и болка и удоволствие. Започнах да викам силно от кеф и болка, исках да го възбудя максимално и да свърши по- бързо и да се маха от мен, но той така стисна вратлето ми, че заглуши стенанията ми с думите.

– Ще ти скъсам малкия тесен задник, кучко мръсна!- Усещайки, че дишам трудно си махна ръцете от вратлето ми и започна да стиска циците ми и ме плюеше постоянно с думите.

– Гълтай кучко, гълтай плюнките ми, курво перверзна, ще те изкъртя!!!

Усещах как членът му става по-корав и по-голям, сякаш расте в задника ми и това бе добре дошло за мен понеже знаех, че скоро ще свърши, както и стана.

Стисна отново със силните си ръце вратлето ми и си заби докрай члена в задника ми и започна да се празни, викайки силно от удоволствие. Сълзи се стичаха от очите ми изглеждах така отчаяна и безпомощна.

Усещах, че съм само секс играчка в ръцете на тези 30-тина жадни за ебане мъже. Удоволствието им бе безкрайно – те ме чукаха на воля, без никакви ограничения и задръжки, изпразваха ми се когато и където решат, още повече, че когато ми се наситеха се отдръпваха, давайки ред на другите, а те гледаха как се еба пред погледите им. Куровете бяха ту големи, ту малки, имаше и страшно дебели, както пък и някой успяваха да ми го вкарат в гърлото, което направо ме задавяше. Няколко мъже поред идваха и мажеха с ръце спермата по лицето ми, косите, гърдите, гърба, корема и дупето ми. Бях цялата мокра – обляна със сперма.

Вече се бях потопила изцяло в атмосферата и възбудата ме тресеше и не разбирах нито къде се намирам, нито какво и къде ми правят. Сега двама мъже ме обърнаха. Единият легна на пода, а другия ме натисна да се разкрача и аз буквално се нанизах на стърчащия под мен хуй. Аз се отпуснах върху мъжа, докато другия застана зад мен и напълни щръкналото ми във въздуха дупе. След по- малко от минута, единият започна да ми пълни вече и без това преливащата путка, а другият го извади от дупенцето ми и започна да изхвърля спермата си върху гърба ми.

Така за по- малко от час и половина, путката ми вече бе препълнена, тялото ми бе омазано в сперма, а мъжете наоколо все още се чувстваха ненаситни. Гърдите ми се люлееха върху поредния, който се беше наместил между краката ми. Косите ми се бяха сплъстили, мокри от спермата. Един използваше ръката ми, хванал я здраво, за да го търка и да се празни в нея, друг пък се търкаше с босите ми стъпала.Ненаситни ръце ме галеха и стискаха по бедрата и гърдите. Целуваха зърната ми, някои по-грубичко ги стискаха със зъби. Пъхаха си хуйовете в шепите ми и в устичката ми. Завираха си ги в очите и ушите ми. Хапеха ме по шията. Бъркаха с пръсти в путката, дупето и устата ми. Правеха каквото си поискат.
Когато мислех, че вече съм изнасилена във всички възможни пози, внезапно двама яки мъже ме вдигнаха във въздуха с лице към единия. Той ме стисна здраво за дупето с ръце и кура му влезе в путката ми без каквото и да е съпротивление – толкова мокра бе тя.

Другият застана зад мен и също потри малко главата на члена си в задника ми, но вместо да ми го набута в дупето, го насочи и той към путката ми. Изтръпнах от ужас. Не след дълго главата на огромното му парче хлътна вътре в мен до другия кур и двамата започнаха да ме чукат в путката диво и необуздано.

Аз бях разчекнатата. Путката ми беше с двата забити до дъно курове в нея. Другите мъже се протягаха и ме стискаха и шляпаха кой където достигне. Не знам колко време бях ебана по този начин.

В един момент усетих как и двамата започнаха да изцеждат куровете си вътре в мен. Спермата им се изливаше дълбоко в путчицата ми и излизаше навън, а те все още не си вадеха членовете. Болката от ебането се сливаше с неописуемо удоволствие.
Не знам, през следващия може би час или два колко мъже ми се изредиха да ме чукат и в путката и в задника и по колко пъти ме изчукаха, не знам и колко сперма погълнах. Тялото ми лепнещо цялото и навсякъде около мен, по мен и в мен имаше сперма.

Чувствах, че сега вече съм истинска курва, но не знаех защо тази мисъл много ми допадаше. Сега вече знаех, че обичам и искам да бъда задоволявана от много, много мъже. Бях мечтата за всеки мъж – истинска курвичка!

Коментирай

comments