Горещ летен анален секс

1779488-woman-with-laptop-in-the-garden-internet-and-work-outdoors

Беше горещ летен ден. Усещах капките пот, които се стичаха от лицето ми, надолу по големите ми гърди. Лежех в предния си двор и пиех студена лимонада. Толкова бях възбудена, че не можех да се спра. Пъхнах ръка в дънковите си панталонки и започнах да си играя с клитора си, бавно опипвах големите си устни, триех розовите си дантелени малки, докато накрая успях да пъхна пръста си в путката си, добавяйки пръст по пръст. Господи колко бях възбудена.

Огледах се и забелязах градинаря си – Енрике. И преди си бях фантазирала за него, но днес не можах да не се вгледам в големия му бицепс, лъщящ от пот под слънцето. Цялото му тяло крещеше „Ела и ме чукай!“ и аз не можах да устоя. Изключително големият му пакет бе набъбнал иззад къси тесни панталонки. Исках го в мен, на момента. Без да осъзная, че съм уцелила G-точката си, изстенах от задоволсто. Енрике се обърна да види какво е станало. Прехапах долната си устна и му помахах да дойде насам.

Той дойде бавно, виждах как се надървя. Силната му работническа ръка се протегна надолу и хвана едната ми гърда. Станах, прокарвайки ръка по втвърдения му чатал. Натиснах го в плетения градински стол. Възседнах го, обгръщайки го с крака, хванах го за кура и започнах да го целувам по врата. Той си играеше с циците ми и зърната ми започнаха да щръкват. Разкопчах панталоните му и бавно ги свалих, докато големият му дебел кур не се показа целият. Той свали потника ми през раменете до кръста.

Хванах кура му и го придърпах между големите си гърди. Бавно постваих устни върху главичката и прокарах по нея език. Слизах надолу повече и повече, опитвайки се да погълна кура му, но просто беше прекалено голям. Той тласна бедра напред и едва не ме задави, което ме изненада, но ми хареса. Усещах нарастващото напрежение, знаех, че ще свърши, но се спрях, исках да усетя вкуса на спремата му в устата си, да опитам всяка капка. Той изстена от удоволствие когато достигна климакса си. Свърши в устата ми и аз глътнах всичко.

Станах и забелязах, че още е надървен. Хванах ръката му, поведох я към путката си и му позволих да си поиграе с клитора ми. Той опипваше и втриваше устните на путка ми докато успя да вкара три пръста, бавно влизащи все по дълбоко. Прехапах устни, опитвайки се да затая удовлетворението си. Започнах да си играя с циците си, стисках ги и дърпах зърната си. Точно когато щях да свърша той се спря и ме постави на четири крака. Хвана бедрата ми отстрани и вимателно вкара кура си в задника ми. Изведнъж със сила го вкара докрай. Изпъшках от изненада и наслада. Зпочна да ме пляска и да ме чука.. по-бързо и по-бързо. Голите ни тела се пляскаха едно в друго. Простенах когато накрая стигнах до климакса си. Той забави, издърпваше кура си почти целия, преди отново да го блъсне обратно. Свърши в задника ми и се отделихме.
Лежахме там, голите ни тела се въргаляха в тревата, задъхани в задоволство.

Повече не видях Енрике.

Коментирай

comments