Секс с 18 годишен

Секс с 18 годишен

Отдавна не бях излизала на среща и не съм се забавлявала така. Всъщност.. наистина, не съм от типа жени, които излизат постоянно на срещи, или даже, които излизат на срещи, но това изобщо не ми пречи, понякога да има изключения!

Беше към 11 вече, след като се приготвих, звъннах на брат ми и излязохме. Обичам да излизам с него, макар и да е по- малък от мен, се чувствам сигурна с него. Знам с кого тръгвам и с кого ще се прибера. Историята ми, обаче, хич не включва присъствието му в основното действие…

Като сестра на момчета, по стечение на обстоятелствата се движа най- често в мъжка компания. Срещам различни хлапета, с различни разбирания и морал. Понякога доста далеч от моя собствен, но това се преглъща, когато знам, че се срещам с тях може би за първи и последен път. Седнахме в близкия парк на една от масичките и, след като вече момчетата си бяха напазарували алкохол и цигари, аз се заех да купя и нещо за хапване, изкарахме всичко и си приготвихме масата. Отдавана бях разбрала, че не са точно момчета за заведения, доста разюздани и разкрепостени бяха и трудно търпяха каквото и да е възражение! Сред хлапетиите (все пак разлика от 4-5 години за мен е доста голяма) бяха и някои познати момчета- Иван, Христо и Петър, другите не ми бяха много ясни кои са. Но това бързо се поправи. Още, когато тръгнахме, брат ми ме запозна с тях, едното русоляво момче се казваше Кирил, а другото с тъмни коси и черни очи- Никола. Носеха си мента и ракия, а освен това и доста трева, която с наслада пушеха. Интересно е да гледаш как тийнейджъри си свиват цигари, и то го правят със скоростта на светлината! Да си призная, опитвала съм неведнъж, но не ме впечатли особено. Май алкохола ми влияе повече и то в доста голяма степен, но за съжаление само отрицателно, защото ставам страшно агресивна и буйна. Затова и рядко се отпускам да пийна повече от нормалното за мен количество.

– Систър, искаш ли да ти свия една?- пита братчето ми, което седеше срещу мен, а до мен се намираха Иван, почти на моята възраст, висок и хубав младеж с тъмно сини очи, и Христо- малко по- нисък от Иван, но също много добре изглеждащ, макар и двамата да имаха по няколко татута и да бяха с раста, пак ми допадаха. Но не чак дотам…

– Не, благодаря, може да опитам от твоята, но мисля да съм предимно на мента.

– Както кажеш. – той бързо си завъртя листчетата и само след миг в устата ми просветна цигарата. Другите също вече бяха запалили по една и из въздуха се носеше една ароматна миризма, такава, каквато не се усеща всеки ден. Още преди да дойдат тук, Иван, Христо и Петър бяха преполовили бутилката с ракия и бяха доста развеселени и отпуснати в разговорите си. Иначе винаги се държаха малко резервирано и сдържано, предвид факта, че бях даскал и човек с положение. Това обаче мен сякаш ме възбуждаше двойно повече. Защото знаех какви мръсотии си мислят за мен, но се страхуваха от положението ми… А аз все пак не съм на сто години, възрастта ми малко или много е близка до тяхната!

Налях си чаша с мента, по примера на другите сложих и сметанки и се получи някакъв много странен коктейл. Допадна ми. След третата или може би четвъртата чаша вече и на мен не ми пукаше… Разговорът вървеше сравнително плавно, като най- вече момчетата говореха, а аз деликатно се отдръпвах от делничните им разговори и само слушах.

– Е, здравейте, копелета!- изръси непознат глас иззад мен и аз се обърнах за да видя кой си позволяваше такъв език.

Зад мен стоеше… възможно най- сексапилният младеж, който някога съм виждала. А когато зелените ми блестящи очи се заковаха в него, ме погледна така, че направо щях да се разтопя.

– Охо, Боби, сядай, казвай к’во става с тебе?

– Ами, к’во, все същото, сега се забихме с двама приятели, ама нещо ми се изгубиха от погледа, та като ви видях, викам ще взема да седна при вас.

– Ми сядай, Ема, може да седне до теб, нали?

Абе какви глупости ме питаха тия хлапета, аз щях да му се нахвърля още там, а те някакви въпроси глупави ми задават. На пейката, на която бяхме седнали аз, Иван и Христо имаше място и Боби се настани от лявата ми страна, подадох му чаша и го попита какво иска. Чак тогава брат ми се ти да ни запознае:

– Оф, Боби, това е сестра си Ема. Запознайте се!

– Приятно ми е, казвам се Богдан.

– Аз съм Ема.

– Къде учиш?

Ох, този въпрос винаги ме хвърля в оркестъра, наистина изглеждам като тийнейджърка, обличам се така, но нито нося грим, нито говоря като кухите мацки. Както и да е, казах, че УЧА в местната гимназия по икономика, доуточнявайки какво е точно положението ми. Хлапето малко се стресна, после каза, че уви в механотехникума. Предпоследна година бил, по мои сметки, на около 18…

Разговорът си продължи, Боби си пиеше до мен, а аз не спирах да го гледам, имаше прекрасни тъмни коси до раменете, не беше много висок, но имаше някакъв особен чар, с тъмни очи и мургаво лице. Дръпна и той една цигара, личеше си, че беше вкарал доста алкохол, но се държеше мъжки. По принцип не съм действен човек и не правя никакви стъпки… Нито първи, нито последни. Но забелязах, че и той ми хвърляше по някой и друг поглед. Бях с къса пола, дънкова с доста голяма цепка и бедрото ми цялото се оголваше от неговата страна, затова съвсем преднамерено го опрях в него и се потърках съвсем леко. По принцип нося сутиен, но точно тази вечер си дадох малко почивка и бях с блузка с голямо деколте, но без сутиен и навеждайки се настрани, гърдите ми леко се разкриваха пред погледа му. Естествено, наясно бях, че и Иван също доста се облажи, но нямаше как. Когато вече хлапето схвана намеците ми или пък се повъзбуди доста, усетих ръката му по бедрото си и нагоре…стигна чак до сгъвката на бедрото ми. Направо бях потекла отвсякъде. Обърнах се към него и му се усмихнах. Изправих се и кимнах на брат ми, казах му, че отивам да се поразходя малко, а и до тоалетна. Богдан се изправи след мен и хукна, без да обяснява на когото и да било ниюещо. Но такива им бяха на тях нравите, всеки правеше каквото му щукне, без да се съобразява с другите. Когато се скрих от погледа на момчетата, бях навлязла вече в една малко гориста местност, Боби ми се нахвърли и започна да ме прегръща. При тази негова маневра едва не паднах на земята, но той ме хвана и ме задържа. Не си казахме нищо, само се отпуснахме на топлата, обляна от лунните лъчи, земя и намерихме устните си. Свалих му дънките, а после ръцете ми се плъзнаха като хищни птици по тялото, летяха и ту пощипваха и разкъсваха някое местенце. Големият му член се беше надървил страшно много и беше издул слиповете му до пръсване. Боби надигна полата ми и напипа червените ми дантелени бикини, смъкна ги надолу и ги събу, оставяйки ги настрана. Вече бях гола отдолу и се чувствах странно, че го правя толкова внезапно и то с непознат. За всеки случай в чантичката си държах няколко презерватива, извадих единия, и когато свалих слиповете му, му го сложих внимателно.

Облегнах се на тревата и разтворих леко крака, усетих как членът му се плъзна в мен и се заби надълбоко, а хубавото му мъжко тяло се отпусна върху мен. Сложих ръце на дупето му и обвих крака около него, а после започнахме да се движим заедно в някакъв невероятен синхрон, подивели, обзети от адска възбуда и страст. Устните му пърхаха нежно по голата ми шия, а ръцете му обвиваха слабото ми тяло. Никога не се бях чувствала толкова освободена от задръжки и доволна, че мога, без да се замислям, да взема това, което исках. Боби ме обладаваше първо с бавни и плавни тласъци, а после забърза движенията си, тласъците му станаха накъсани и доста бързи, гърдите ми се притискаха в него, а зърната ми се търкаха в копчетата на ризата му и ми изпращаха нееднозначни сигнали, че съм много близо до края… Затворих очи и се отпуснах, оставяйки се само на усещанията. Косите му галеха бузите ми, а езикът му ме облизваше навсякъде. Само след миг усетих как цялата се разтрепервам, а той започна да се тресе неистово, освобождавайки момчешката си сперма в мен. Дали под влиянието на алкохола, или заради емоциите и флуидите помежду ни, успяхме и двамата да се отпуснем и да се отдадем един на друг.

Богдан се отпусна върху мен и ме целуна по устните. После се търкули и легна на тревата. Не си бяхме казали и дума до момента. След като си пое дъх, той се изправи, махна презерватива от вече поомекналия си пенис и го завърза. Очите ми не спираха да го наблюдават, толкова беше съблазнителен, толкова като че бях полудяла по него.

– Знаеш ли, че предаваш на гаджето ми. Казва се Росица.

– Така ли? Да не е в 10 д клас?

– Да, с големи зелени очи и светлокестенява коса.

– Сетих се, да.- казах аз и се усмихнах, а после се отпуснах отново на тревата.

Той стана и се облече,оправи си и косата, а после каза:

– Не казвай на Цецо, става ли?

– Какво да не му казвам…- обърнах се аз към него с неразбиране.

– Че сме го направили.

– Това притеснява ли те?- попитах аз, но не получих никакъв отговор. Изправих се и аз и се облякох, пооправих се. Той все още седеше до мен с големите си тъмнокафяви очи и чаровен като Аполон.

Когато сложих и чантичката си на рамо, той ме прегърна през кръста и ме целуна, езикът му се плъзна в устата ми и затанцува с моя. За миг си представих, че е мой… Но разликата от 5 години някак ме плашеше… Защо ли? Та да не казвам и на брат ми… Засмях си се отново, пожелах му лека вечер, той се изгуби в мрака, а аз се върнах на масата…

Коментирай

comments